ΑΟΧ: "Το περιμέναμε 15 χρόνια! "

Αναρτήθηκε από XANIA SPORT FM 90,5 |

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα ο ΑΟΧ ενόψει του μεγάλου αγώνα με τον Γιούχτα, σε γνωστό ξενοδοχείο των Χανίων. Την ομάδα εκπροσώπησαν ο προπονητής, Γιάννης Μαρκάκης, ο Αντώνης Βασαδάκης και εκ μέρους της διοίκησης μίλησε ο νομικός σύμβουλος, Ευγένιος Αρετάκης. Όλοι συμφώνησαν στο ότι ο αγώνας αυτός είναι ο κρισιμότερος των τελευταίων ετών:

Γιάννης Μαρκάκης: «Περιμέναμε αυτό το παιχνίδι 15 χρόνια. Πάμε για την νίκη για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και έχουμε όλοι μεγάλη προσμονή για το παιχνίδι. Άγχος υπάρχει, αλλά προσπαθούμε να το αντιμετωπίσουμε κατάλληλα και έχουμε ποδοσφαιριστές αξίας που μπορούν να αντέξουν την πίεση. Υπάρχει μεγάλη ανυπομονησία».
Αντώνης Βασαδάκης: «Περίμενα αυτόν τον αγώνα τέσσερα χρόνια! Για μας είναι πρόκληση η νίκη την Κυριακή και είναι ευχάριστο που το γήπεδο θα είναι γεμάτο από τους φιλάθλους μας. Το ότι όλοι έχουν προσδοκίες από μας για το παιχνίδι αυτό, δεν μας ενοχλεί καθόλου».
Ευγένιος Αρετάκης: «Εύχομαι ο αγώνας να διεξαχθεί σε ήρεμα πλαίσια. Γνωρίζουμε ότι οι φίλαθλοι του Γιούχτα δεν θα έρθουν οργανωμένα στα Χανιά, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι τους φιλοξενήσουμε με τον καλύτερο τρόπο, όπως γίνεται και στις Αρχάνες κάθε φορά που πάμε εκεί. Είναι ευκαιρία για μας να εκπληρώσουμε τον στόχο που έχει τεθεί από την πρώτη χρονιά συμμετοχής στο Περιφερειακό.»
Την Κυριακή θα ανοίξουν και οι δύο πύλες του εθνικού σταδίου Χανίων, ενώ θα υπάρχουν εισιτήρια και στο γήπεδο, αν και η ζήτηση μέχρι στιγμής έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Λεωνίδας Φιλικόζης