ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ

Αναρτήθηκε από XANIA SPORT FM 90,5 |

"...Λίγες ώρες μας χωρίζουν πια από την αναμέτρηση-ορόσημο.Ο ΑΟ Χανιά απέχει 90'από το πρώτο πρωτάθλημα της νεώτερης ιστορίας του.


Αυτό και μόνο,όμως,δημιουργεί μικροανησυχίες.Θα μπορέσει η Χανιώτικη ομάδα να αποφύγει την πίεση που υφίσταται ήδη από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα;Θα μπορέσουν οι παίκτες της να ξεπεράσουν το-θέλω τη νίκη και μόνο αυτή-θεώρημα;Είναι έτοιμος ο Μαρκάκης να αντέξει την πρωτόγνωρη -και γι' αυτόν-φόρτιση των ημερών;............Και μπλά,μπλά,μπλά.............

Απάντηση 1:Αν και ο φετινός ΑΟΧ δεν μπορεί να αντέξει τα παραπάνω,ας το γυρίσουν στο ...τάβλι


Απάντηση 2:Αν ο Μαρκάκης δεν την αντέχει ας αφοσιωθεί στο στοίχημα..............


Απάντηση 3:Αν δεν σου φτάσουν-μερικές τυπικές αγωνιστικές πριν το τέλος-τα δυο απότελέσματα που κυνηγάς,παίζοντας στο γήπεδο σου,τότε παράτα το και ασχολείσου με ...καλοκαιρινά αθλήματα (ρακέτες,beach volley,μάτι στις παραλίες κλπ).


Απάντηση 4:Αν οι Blue-και οι συν αυτώ-boys δεν καταλάβουν ότι η πίεση της Κυριακής πρέπει να επικεντρωθεί,πλέον, ΜΟΝΟΝ για τις αλλαγές εν όψει Γ΄Εθνικής ,ας γίνουν οπαδοί της Κάτω Ραχούλας


Απάντηση 5:Αν η διοίκηση δεν αντιληφθεί ότι το ...παραμύθι των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων τελείωσε και ο χρόνος τρέχει πολύ γρηγορότερα από το να "...μαζέψουμε κανένα φράγκο την Κυριακή...",καλύτερα να το αφήσουν σε κάποιους περισσότερο ρεαλιστές.


Απάντηση 6:ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ



THE GAME IS OVER



ΑΣ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΠΑΛΛΑ,λοιπόν.


Μάνος Σπυριδάκης